Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale „BUREBISTA”


Cazarma Vlădeni

Cazarma Școlii de instruire a forțelor pentru operații speciale „Burebista” este amplasată în vecinătatea localității Vlădeni, județul Brașov, la aproximativ 30 de kilometri de centrul orașului Brașov, într-o zonă relativ izolată, predominant împădurită, cu forme de relief ce permit executarea activităților specifice de instruire într-un cadru optim.
Suprafața de executare a modulelor de instruire este extinsă în afara cazarmei prin accesarea unor zone împădurite din proprietatea localităților învecinate, pe baza unor protocoale de colaborare încheiate cu acestea.

      Facilități de cazare. Cazarea cursanților este asigurată în clădiri modulare, dotate cu aer condiționat și radiatoare, conectate la internet prin Wi-fi. Capacitatea de cazare este de 130 de locuri.
      Facilități de hrănire. Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale este dotată cu facilități de preparare și servire a hranei ce pot deservi întregul personal, în serii de câte 40 de persoane.
      Facilități sportive. Atât în cadrul ședințelor de pregătire fizică cât și în timpul liber, cursanții beneficiază de două incinte sportive ce permit executarea exercițiilor de forță și rezistență precum și practicarea sporturilor de contact.