Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale
„Burebista” este
structura subordonată Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale care asigură pregătirea și perfecționarea prin cursuri și programe de instruire a ofițerilor, maiștrilor militari, subofițerilor, soldaților și gradaților profesioniști în arma forțe pentru operații speciale.


Evenimente Arhiva

Jurământ sacru

În data de 12 martie 2021, la sediul Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica” s-a desfășurat ceremonialul de depunere a jurământului militar de către participanții la Cursul de formare subofițeri în activitate, specialitatea parașutiști comando, seria 2021.


Primele zile din cadrul Cursului de formare subofițeri în activitate, specialitatea parașutiști comando

Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale „Burebista” și-a deschis porțile pentru tinerii declarați „Admis” la Cursul de formare subofițeri în activitate, specialitatea parașutiști comando.


Cold Weather Training

În cadrul “Programului întrunit de calificare în domeniul FOS”, cursanții parcurg un modul de instruire în condiții de vreme rece - Cold Weather Training.


10 iunie - Ziua Parașutiștilor Militari

,,Parașutismul alege caractere tari!"


Modulul de Operații Aeriene – coborâre în rapel din elicopter

Timp de două săptămâni, cursanții Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale din cadrul Programului de formare operatori FOS și al Cursului de formare subofițeri în activitate pe filiera indirectă s-au instruit la Bacău, în cadrul Modulului de Operații Aeriene.


Vizită la Mausoleul Mărășești

În puținul lor timp liber, cursanții SAFOS au vizitat, în data de 18 ianuarie 2020, Mausoleul Eroilor de la Mărășești.


Ceremonie militară de Depunere a Jurământului Militar

Participanții la Seria de pregătire SGP - parașutist comando au rostit legământul sacru prin care s-au angajat să-și apere țara, poporul român și valorile naționale.


Tragere demonstrativă

Viitorii SGP parașutist comando au asistat joi, 28 noiembrie 2019, la o ședință de tragere demonstrativă în poligonul Cheia 
Noutăți Arhiva
 • MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a

  În pregătirea trecerii la vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a de vaccinare, estimată să înceapă în a doua jumătate a lunii ianuarie, Ministerul Apărării Naționale a stabilit măsurile organizatorice pentru imunizarea voluntară a personalului militar și civil care activează în Armata României.
  citeste...
 • Ne mărim echipa: Șef cabinet medical

  Școala de aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale „BUREBISTA” scoate la concurs un post de ȘEF CABINET MEDICAL.
  citeste...
 • Rezultate admitere 2020

  Aici puteți consulta tabelul cu rezultatele admiterii organizate pentru cursul de formare subofițeri în activitate, specializările ”Forțe Speciale” și ”Parașutiști comando”
  citeste...
 • Admitere 2020

  Au fost publicate ”Ghidul candidatului” și ”Metodologia de organizare și desfășurare a admiterii” pentru cursurile de formare subofițeri în activitate, specializările ”Forțe Speciale” și ”Parașutiști comando”.
  citeste...
 • COVID-19

  În contextul epidemiologic actual, Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale informează publicul asupra faptului că toate formele de pregătire și perfecționare, prin cursuri și programe de instruire,
  citeste...
 • Rezultatele finale Referent II

  citeste...
 • Rezultatele probei interviu Referent II

  citeste...
 • Rezultatele probei practice Referent II

  Rezultatele concursullui organizat pentru încadrarea postului vacant de execuţie de Referent II în Biroul Management instruire din Instrucție și educație
  citeste...
Top