Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale
este
structura subordonată Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale care asigură pregătirea și perfecționarea prin cursuri și programe de instruire a ofițerilor, maiștrilor militari, subofițerilor, soldaților și gradaților profesioniști în arma forțe pentru operații speciale.


Evenimente Arhiva

10 iunie - Ziua Parașutiștilor Militari

,,Parașutismul alege caractere tari!"

Modulul de Operații Aeriene – coborâre în rapel din elicopter

Timp de două săptămâni, cursanții Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale din cadrul Programului de formare operatori FOS și al Cursului de formare subofițeri în activitate pe filiera indirectă s-au instruit la Bacău, în cadrul Modulului de Operații Aeriene.

Vizită la Mausoleul Mărășești

În puținul lor timp liber, cursanții SAFOS au vizitat, în data de 18 ianuarie 2020, Mausoleul Eroilor de la Mărășești.

Ceremonie militară de Depunere a Jurământului Militar

Participanții la Seria de pregătire SGP - parașutist comando au rostit legământul sacru prin care s-au angajat să-și apere țara, poporul român și valorile naționale.

Tragere demonstrativă

Viitorii SGP parașutist comando au asistat joi, 28 noiembrie 2019, la o ședință de tragere demonstrativă în poligonul Cheia

Prima serie de pregătire SGP - parașutist comando

S-a dat startul primei serii de pregătire SGP parașutist comando

11 noiembrie - Ziua Veteranilor din teatrele de operații

11 noiembrie este Ziua Veteranilor, zi în care îi sărbătorim pe militarii care au reprezentat România cu profesionalism, curaj și dedicație în ultimele decenii în teatrele de operații.

Vizită de informare la Vlădeni

Consilierul președintelui comitetului Șefilor de State Majore Întrunite din Armata Statelor Unite ale Americii a efectuat, în data de 7 noiembrie, o vizită de informare la sediul școlii noastre.

 
Noutăți Arhiva
 • Rezultate admitere 2020

  Aici puteți consulta tabelul cu rezultatele admiterii organizate pentru cursul de formare subofițeri în activitate, specializările ”Forțe Speciale” și ”Parașutiști comando”
  citeste...
 • Admitere 2020

  Au fost publicate ”Ghidul candidatului” și ”Metodologia de organizare și desfășurare a admiterii” pentru cursurile de formare subofițeri în activitate, specializările ”Forțe Speciale” și ”Parașutiști comando”.
  citeste...
 • COVID-19

  În contextul epidemiologic actual, Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale informează publicul asupra faptului că toate formele de pregătire și perfecționare, prin cursuri și programe de instruire,
  citeste...
 • Rezultatele finale Referent II

  citeste...
 • Rezultatele probei interviu Referent II

  citeste...
 • Rezultatele probei practice Referent II

  Rezultatele concursullui organizat pentru încadrarea postului vacant de execuţie de Referent II în Biroul Management instruire din Instrucție și educație
  citeste...
 • Rezultate proba scrisă Referent II

  citeste...
 • Admitere dosare Referent II

  S-au selecționat dosarele
  citeste...
Top