Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale „BUREBISTA”

Depunere dosare candidat pentru „Cursul de formare subofițeri în activitate, specializarea parașutiști comando”Condițiile de participare și detalii despre curs pot fi consultate accesând link-ul https://safos.mapn.ro/pages/curs-de-formare-subofiteri-in-activitate-parasutisti-comando-40-locuri .

Admiterea la acest curs se va desfășura în perioada 21-26 noiembrie 2021, iar cursul se va desfășura în perioada 17 ianuarie  - 5 august 2022.

Anul acesta activitățile se vor desfășura în următoarea ordine:
 
  1. Depunerea dosarelor de candidat se face până la data de 15 noiembrie 2021 la unitățile menționate în Arondarea teritorială a structurilor de Forțe pentru Operații Speciale
În cazul în care consideri că îți este mai ușor să te deplasezi la altă unitate decât cea la care este arondat județul în care domiciliezi nu este nici o problemă poți opta pentru oricare dintre ele.
Am rugămintea să anunți telefonic unitatea la care te vei prezenta cu privire la data în care intenționezi să depui dosarul de candidat.
 
  1. Susținerea admiterii în perioada 21 – 26 noiembrie 2021 la Centrul Național de Instruire Întrunită “Getica” Cincu
 
  1. Selecția
 Se desfășoară la sediul Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale “Burebista” din Vlădeni, județul Brașov, Str. Gării FN. Probe psihologice: Probe fizice: Interviu de evaluare finală.
Fiecare probă în parte are caracter eliminatoriu, candidatul fiind declarat "Admis" sau "Respins".
 
  1. Vizita medicală pentru intrarea în sistemul militar se desfășoară la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” municipiul Brașov.
 
  1. Vizită medicală specială/Evaluarea aptitudinală specială are loc la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială "General doctor aviator Victor Anastasiu", din București. Examinările durează câteva zile și includ mai multe probe și specialități medicale.
Programările la vizitele medicale vor fi făcute de personalul unității noastre.

Accesați link-urile de mai jos pentru a afla care e componența dosarului de candidat

Dosar candidat civil

Dosar candidat militar

Pentru conformitate, la depunerea dosarului vei prezenta recrutorului toate documentele originale ale căror copii le depui la dosar.

Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta telefonic la 0368.734.224 sau prin e-mail pe adresa safos@mapn.ro.